Skapa en vacker och hållbar

Utomhusmiljö med Trestads expertis inom stenläggning & murarbete!

Vårt mål på Trestad är att inte bara erbjuda högkvalitativa stentjänster, utan också att skapa en bekymmersfri och trevlig upplevelse för våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att förstå dina behov och förväntningar, och strävar alltid efter att överträffa dem!

Långsiktigt sparande och garanterad livslängd

– Varför är stenläggning en smart investering?

Erfarenhet inom branschen

Års garanti på våra jobb

Värdeökning eller mer!

Ge ditt hem eller trädgård en hållbar och elegant look med stenläggning. Minska underhållskostnaderna och skapa en trygg och inbjudande utomhusmiljö. Kontakta oss för en gratis konsultation!

Stenläggning ger inte bara vacker estetik, det ger också en mängd praktiska fördelar för din trädgård, uppfart eller hus. Det minskar risken för erosion, håller ogräs borta. Dessutom kräver det lite underhåll och kan öka fastighetens värde. Låt oss hjälpa dig att skapa en hållbar och vacker utomhusmiljö som du kan njuta av i många år framöver. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Här är fyra av de mest populära:

Det finns många områden inom stenläggning som är toppsäljande på marknaden…

Stenläggning är ett populärt val för många olika områden runt om i hemmet, trädgården och företaget. Oavsett om det gäller på uppfarten, terrassen, gångvägen eller trädgårdsdekorationer ger stenläggning en stilren och elegant look som också ökar värdet på fastigheten.

Stenläggning trädgård:

Stenläggning ger trädgården ett vackert och hållbart utseende. Ökad livslängd, långsiktig investering, och höjer fastighetens värde. Vill du veta mer?

Stenläggning uppfart:

Stenläggning på uppfarten ger en slitstark och snygg yta som ökar fastighetens värde och minskar underhållskostnader. Kontakta oss idag!

Stenläggning uteplats:

Förvandla din uteplats med en stenläggning som ger både stil och funktionalitet. Öka din trädgårds attraktivitet med en vacker stenläggning.

Stenläggning runt hus:

Stenläggning runt huset ger både funktion och stil. Det minskar underhållskostnader och ger en långsiktig och estetiskt tilltalande lösning. Fri konsultation!

Att lägga sten i trädgården eller runt huset är inte bara estetiskt tilltalande, det är också en långsiktig investering som ökar värdet på din fastighet. Med Trestads expertis inom stensättning kan du vara säker på att få en professionell och pålitlig tjänst som håller i många år framöver. Starta ditt drömprojekt →

Vilka fördelar finns med stenläggning?

Stenläggning har många fördelar, här är sex av de mest uppenbara!

Stenläggning är en utmärkt investering för både estetik och funktion. Den långa livslängden på stenläggning är en av de mest uppenbara fördelarna, vilket gör det till en kostnadseffektiv lösning på lång sikt. Dessutom är sten ett miljövänligt val, då det inte utsöndrar några skadliga kemikalier eller ämnen.

En annan fördel med stenläggning är att det kräver minimalt med underhåll, vilket innebär att du inte behöver lägga tid och pengar på att underhålla din trädgård eller uppfart. Det ger också en jämn och säker yta att gå och köra på, vilket minskar risken för olyckor och skador.

Stenläggning ger också möjlighet att skapa olika mönster och design, vilket gör det lätt att anpassa till din personliga smak och stil. Du kan också välja olika stenmaterial och färger som matchar resten av din fastighet och förstärker dess estetiska utseende.

Slutligen kan du också öka värdet på din fastighet genom att lägga sten, vilket gör det till en långsiktig investering med stora besparingar på lång sikt. Så, om du letar efter en estetiskt tilltalande, kostnadseffektiv och miljövänlig lösning, överväg stenläggning för din trädgård, uppfart eller uteplats.

Lång livslängd:

Stenläggning håller i årtionden med minimalt underhåll.

Säker och pålitlig:

Stabil, trygg och pålitlig lösning för hållbara ytor.

Enkelt underhåll:

Lätt och enkelt underhåll som sparar tid och pengar.

Miljövänligt & hållbart:

Ekologiskt ansvarsfullt material med låg miljöpåverkan och lång livslängd.

Olika användningsområden:

Allsidigt material för trädgård, uppfart, uteplats och mer.

Ökar fastighetens värde

Plattläggning är en långsiktig investering som ger tillbaka på så många sätt, inklusive ökar fastighetens estetiska & ekonomiska värde.

Gör grannarna avundsjuka!

Vårt mål är: Att du ska öka värdet och få estetiskt tilltalande hem

Ta kontakt med oss redan idag för att få reda på mer om våra tjänster, vi garanterar att vi löser dina problem! Vi gör allt inom stenläggning, plattläggning och murarbeten. Du får en kostnadsfri konsultation när du kontaktar oss och du får svar inom 24 timmar.

Snabbt prisförslag inom 24 timmar

Ge ditt hem ett nytt liv med professionell måleritjänst!

Trestad AB erbjuder professionell måleritjänst för såväl privatpersoner som företag.

Våra kunniga målare använder högkvalitativa färger och tekniker för att skapa ett snyggt och hållbart resultat. Vi erbjuder allt från väggmålning till trädgårdarbete och fasadmålning.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag och låt oss förvandla ditt hem eller företags utemiljöer utefter ditt behov och önskan. Skapa din drömträdgård eller uteplats, tillsammmans med Trestad AB, din lokala partner i Trollhättan med omnejd.

Murläggning & stödmurar för en säker och vacker trädgård.

Murläggning och stödmurar är ett oumbärligt inslag för trädgårdsdesign, som ger stöd och struktur samtidigt som det höjer estetiken.

Oavsett om du behöver en enkel trädgårdsgräns eller en stödmur för att hålla ditt sluttande landskap på plats, kan våra erfarna murare hjälpa till med allt från planering till installation. Vi arbetar med olika material såsom natursten, betongsten och tegel och skapar anpassade lösningar för att passa dina behov.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att skapa en säker och vacker trädgård.

Stenläggning – Öka värdet på ditt hus eller fastighet.

Stenläggning är ett smart sätt att höja värdet på din fastighet samtidigt som du skapar en vacker & praktisk yta. Det kan användas för uppfarter, gångar, uteplatser och trädgårdsdekorationer.

En stenläggning kan också vara en långsiktig investering med låg underhållskostnad & lång livslängd.

Dessutom är stenläggning ett miljövänligt och återvinningsbart material som kan bidra till att minska beroendet av utländska energikällor.

Med rätt installationsteknik och materialval kan stenläggning också bidra till att minska erosion och bevara marken. Kontakta oss för att diskutera dina stenläggningsbehov och hur vi kan hjälpa dig att öka värdet på din fastighet.

Missa inte! Gratis hembesök och gratis konsultation.

Behöver du hjälp med ditt stenläggningsprojekt?

Innan vi lämnar en offert så kommer vi ut till er och kikar innan. Vill du ha en uppskattning bara ring oss direkt!

Tillsammans med oss på Trestad AB

Bygg en vacker utemiljö med stenläggning!

Ta steget och skapa en hållbar och vacker utemiljö med stenläggning. Bli delaktig i förändringen för en grönare framtid redan idag!

Få ett kostnadsfritt prisförslag

Få ett uppskattat pris för ditt stenläggningsprojekt! Vi hjälper dig från början till färdigt projekt . Kontakta oss direkt!

Behöver du hjälp eller konsultation

Det är inte alltid lätt att veta allt om plattsättning och trädgårdsarbete och dess regler! Vi hjälper dig med alla frågor du behöver svar på innan ett prisförslag.