Tjänster

Hem / Tjänster

Ring direktFri konsultation

Våra tjänster

Vår firma erbjuder ett brett utbud av stentjänster, inklusive stenläggning, murläggning och stenrenovering. Vi tror på att skapa vackra, funktionella och hållbara stenprojekt som passar varje kunds individuella stil och budget. Våra erfarna stenläggare har en passion för sitt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar genom att erbjuda en högkvalitativ & pålitlig service. 

STENLÄGGNING

Trestad erbjuder dig den ultimata plattläggningslösningen. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom stenläggning, stödmur, målning & trädgård.

STÖDMURAR

Våra erfarna murare skapar robusta och vackra stödmurar för att stärka din fastighets grund och ge en imponerande utsikt. Kontakta oss för gratis konsultation.

MÅLNING

Trestads professionella målningstjänster. Vi erbjuder en komplett lösning, från förberedelse till detaljmålning och färgsättning, för att uppnå en perfekt finish.

TRÄDGÅRDSARBETE

Vi erbjuder kompletta tjänster inom trädgårdsarbete från planering till genomförande. Skapa en vacker & funktionell utomhusmiljö.

GRATIS RÅDGIVNING

Våra erfarna rådgivare hjälper dig att välja rätt material, design och budget för att skapa ditt drömhem eller drömträdgård. 

PRISFÖRSLAG

Få en exakt kostnadsbild för ditt projekt och dra nytta av våra expertise inom stenläggare, målare, stödmurare mm.

Godkänner GDPR och integritetspolicy

6 + 11 =

Ta kontakt med oss och få ett prisförslag på stenläggning!

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för ett kostnadsfritt hembesök. Vi hjälper dig från kontakt till färdigt projekt!

  • Kostnadsfria hembesök
  • Nöjd kundgaranti
  •  24/7 kundservice
  • 30 års arbetserfarenhet

LERBÄCKEVÄGEN 38, 461 65 Trollhättan

054 - 224 23 11

Skicka epost

Bakom berättelsen

Vi lägger stort fokus på att samarbeta med våra kunder för att förstå deras behov och önskemål för att skapa ett stenprojekt som kommer att hålla länge och bli en stolt del av deras hem.

Redo att börja ditt drömprojekt?

Kontakta oss för en gratis konsultation för mur-och stenläggning, måleri eller trädgård.